Header widget area left

Ekibimizle tanışın

I Nefsterapi er vi to kvinder der har en fælles interesse for den enkelte individs udvikling og positive forandring.

Vi mener at viden om ”at kende sig selv” er altafgørende for livskvaliteten. Vores mål er at udbrede viden om at mennesker har en indre potentiale der kan udnyttes til at skabe positive forandringer.

Vi lægger vægt på at der er tillid, tryghed, oprigtighed, ligeværdighed og høj kvalitet i det arbejde vi leverer.

Vi ser det som en fordel at have særkompetencer indenfor arbejdet med kvinder med anden etnisk baggrund og børn og unge. Vi har tavshedspligt efter Dansk Psykoterapeut Forenings etiske regler.

665

Mukaddes Terkesli

NLP Psykoterapeut, Skolelærer & Underviser

Jeg er uddannet folkeskolelærer og psykoterapeut. Hele mit liv har jeg søgt efter at blive et anstændigt menneske. Jeg har haft mange spørgsmål omkring det at være et menneske med selvværd, en der hviler i sig selv og kan finde den indre ro.

Jeg stillede engang en foredragsholder rigtigt mange spørgsmål om livet. Hun kiggede på mig og sagde: “Du skal nok finde ud af det, bare bliv ved med at søge.” Den gang tænkte jeg: “Hmm, det var et svar udenom!” og blev skuffet over svaret. I dag med den indsigt, jeg har fået, forstår jeg hende og ved, hvad hun mente med, at jeg skal fortsætte med at søge. For ressourcerne havde jeg, jeg skulle bare finde dem i mig selv.

Jeg har forlængst opdaget, at jeg bliver energifyldt af glæden ved at være sammen med mennesker. Det, der driver mig er, at jeg hele mit hjerte elsker at dele min viden, mine erfaringer, refleksioner og ikke mindst mit gode humør med andre. Min vision er, at alle mennesker finder ud af, at de er forsynet med indre ressourcer. Det, der skal til, er at være bevidst om det.

Jeg har erfaringer indenfor eksamensangst, angst , depression, selvværd, selvtillid.

Jeg har arbejdet med mange børn og unge, der ikke tror på sig selv, har lavt selvværd, føler sig alene og ikke mødt og forstået af de voksne eller jævnaldrende.Via tegne- og samtaleterapi har mange børn og unge genvundet troen på sig selv, hvorefter deres selvtillid er vendt tilbage. De unge får redskaber til at forstå sig selv, danne empati, styre og håndtere deres følelser, sætte grænser, sige fra, begå sig i de sociale medier – og tro på sig selv. Livet skal være i balance. Når balancen forsvinder, kan du søge hjælp hos mig.

I Nefsterapi arbejder jeg primært som psykoterapeut og har ansvaret for samtaleterapi og familievejledning. Derudover afholder jeg Forældrekursus – Lyt med hjertet. Jeg underviser i personlig udvikling og konflikthåndtering som NLP-trainer. Jeg er også kontaktperson for skoler og børnehaver og er fast tilknyttet psykoterapeut for en børnehave i København, hvor jeg observerer børn og giver vejledning til forældre og pædagoger i forhold til børns udvikling og trivsel.

664

Sueda Demir Karacan

NLP Master Coach,Socialrådgiver & Underviser

Jeg er oprindelig uddannet socialrådgiver i 2004 fra Den Sociale Højskole i København og har efterfølgende afsluttet en certificeret NLP Master Practitioner uddannelse på Dansk NLP institut i 2013.

Jeg har f.t. 2005-2014 været ansat i Københavns Kommune, Beskæftigelse og Integrationsforvaltningen, hvor jeg primært har arbejdet med mennesker, der har haft behov for særlig støtte ift. tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Personkredsen har været sammensat af mange forskelige målgrupper, blandt andet personer med psykiske lidelser, kroniske sygdomme, langtidssygemeldte, personer med komplekse problemstillinger, personer der er ramt af stress, depression og angst m.m.

Derudover har jeg arbejdet frivilligt med personer der har psyko-sociale problematikker og som har haft et behov for praktisk og psykisk hjælp til at komme igennem dagligdagen.

Jeg har en bred erfaring og kompetencer ift. møde mennesker der hvor de er. Jeg mener at mennesket har en indre ressource og potentiale ift. at tage imod livets udfordringer. Derfor er det for mig en stor glæde at lave forbyggende arbejde ift. depression, stress og angsttilstande. Jeg kan tilbyde dig personlig udviklingssamtaler, der har afsæt i her og nu situationer/behov og en afklaring på dine muligheder ift. håndtere disse. Derudover kan jeg som socialrådgiver tilbyde vejledning ift. opgaver der kræver en socialfaglig specialviden.